Menu
Vibeke Johannesen er ferdig som daglig leder i Brann. Foto: Marit Hommedal / NTB

Branns daglig leder går av etter nedrykket

Vibeke Johannesen fratrer som daglig leder i Brann, mens klubbstyret stiller sine plasser til disposisjon. Det skjer etter at bergenslaget havnet i 1. divisjon.

Av NTB | 17.12.2021 19:53:35

Sport: Nedrykket fra Eliteserien fortsetter å få konsekvenser i Brann. Lørdag varslet klubben at Johannesen går av som daglig leder.

– Etter en helhetlig vurdering av sesongen 2021 er vi blitt enige med Vibeke om at det er best for klubben om en ny daglig leder får jobben med å gjenreise klubben etter nedrykket til 1. divisjon, sier styreleder Siv Skard.

Johannesen ble konstituert i sjefsjobben i november 2014, og hun fikk den permanent sommeren året etter.

– Styret vil takke Vibeke for hennes lederskap og innsats i sin tid som daglig leder, ikke minst det siste året, som har vært svært krevende for klubben og alle som er glad i Brann, sier Skard.

Brann har lagt bak seg en elendig sesong. Onsdag rundet laget av med tap for Jerv på straffer i en spinnvill kvalifiseringsfinale.

– Sittende styre har besluttet å stille våre plasser til disposisjon. Det er naturlig at et nytt styre er ansvarlig for ansettelsen av en ny daglig leder. Vi vil kalle inn til et ekstraordinært årsmøte for å velge nytt styre så snart valgkomiteen har en innstilling til nytt styre klart, opplyser Skard.

(©NTB)