reklame for Sheiken Bowling
Menu
Brannvesenet rykket torsdag kveld på nytt ut til brann i parkeringshuset ved Stavanger lufthavn Sola. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Brannen i parkeringshuset på Sola er slukket

Brannvesenet har slukket brannen som oppsto i det samme parkeringshuset på Stavanger lufthavn Sola som brant tirsdag.

Av NTB | 09.01.2020 21:39:45

Ulykker og naturkatastrofer: – Det var en oppblussing av brann i en bil, og våre mannskaper rykket ut. Derfor ble lufthavnen stengt en kort periode. Den åpnet igjen klokka 19.30, sier lufthavndirektør Anette Sigmundstad på Sola til NTB.

Ifølge politiet var det snakk om en ulmebrann i en bil. Operasjonsleder Jøran Solheim i Sørvest politidistrikt opplyser til NTB at brannen er slukket, og at politiet er ferdig på stedet. Trafikken til og fra flyplassen er også gjenåpnet.

– Brannvesenet vil være igjen på stedet utover kvelden og natten for å sørge for at det ikke blusser opp igjen, understreker Solheim.

Brannen oppsto i parkeringshusets tredje etasje i et begrenset område. Brannmannskapene rapporterte om åpne flammer og kraftig røykutvikling da de kom til stedet.

Nødetatene fikk melding om brannen klokken 18.50 torsdag kveld.

– Nødetatene er på stedet og har sperret av et område. Brannvesenet har stigebil på stedet, og røyken har avtatt, meldte politiet på Twitter 20 minutter senere.

Flere nyheter: