Menu
Brann vendte til seier mot Stabæk søndag. Foto: Javad Parsa / NTB

Brann vendte til seier mot Stabæk – fortsatt ubeseiret i 1. divisjon

Stabæk tok ledelsen hjemme mot serieleder Brann, men bergenserne kjempet seg tilbake og vant 2-1 i 1. divisjon. Eirik Lereng scoret to selvmål i tapet for KFUM.

Av NTB | 07.08.2022 17:10:49

Sport: Det sto målløst til det var spilt 53 minutter i Bærum. Sturla Ottesen avsluttet mot mål, og på ferden mot nettet gikk ballen via hodet til Kasper Pedersen og videre i nettet. Ledelsen fikk de imidlertid ha i kun ni minutter.

Ole Didrik Blomberg slo inn til Niklas Castro som utlignet. Ti minutter senere var kampen snudd da Blomberg selv satte ballen i mål på et lavt skudd som fant borterste hjørne. Dermed er Brann stadig ubeseiret på ferden mot opprykk til Eliteserien.

De står med 51 poeng på 19 kamper, og har 16 poeng ned til Sandnes Ulf på annenplass. Stabæk ligger på tredjeplass poenget bak Sandnes-laget.

KFUM Oslo og Sogndal kjemper begge om kvalifisering til Eliteserien, og det var dermed tre viktige poeng Oslo-laget sikret seg i 2-1-seieren. Eirik Lereng ble tomålsscorer i feil nett for Sogndal, mens Ulrik Mathisen satte ballen i mål rett vei.

KFUM har nå 32 poeng på 5.-plass, mens Sogndal har 29 poeng på 7.-plass.

Stjørdals-Blink reddet 2-2 mot Raufoss etter å ha kommet under to ganger. Arnar Thór Gudjónsson og Magnus Fagernes scoret for Raufoss, mens Andreas Pettersen og Kjetil Holand Tøsse scoret for Blink.

(©NTB)