reklame for Sheiken Bowling
Menu
Brann har gitt flere personer beskjed om at de er utestengt inntil videre. Foto: Marit Hommedal / NTB

Brann utestenger flere personer etter supporterbråk

Brann har bestemt seg for å utestenge flere personer i kjølvannet av supporterbråket i Bergen foran oppgjøret mot Start i forrige uke.

Av NTB | 12.08.2022 12:30:53

Sport: Et masseslagsmål oppsto på Skipperstuen pub i Bergen foran forrige ukes 1.-divisjonskamp, og politiet mener at episoden var fotballrelatert.

Bergens Tidende har tidligere meldt at to personer er siktet og ytterligere sju er mistenkt etter slagsmålet.

– Vi har hatt møte med politiet, og saken er under etterforskning hos dem. Vi vil vente på resultatet av politiets arbeid før vi vurderer hvilke sanksjoner de som var involvert i bråket, skal få, uttalte daglig leder Christian Kalvenes i Brann til klubbens nettsted tidligere i uken.

I en pressemelding på sine nettsider fredag opplyser Brann at de har utestengt «flere» personer inntil videre etter slagsmålet.

«Brann har denne uken hatt møte med de personene klubben har klart å identifisere etter slagsmålet i sentrum før Brann – Start. Flere av dem er utestengt inntil videre», heter det i uttalelsen.

Daglig leder i klubben, Christian Kalvenes, sier at flere personer kan bli sanksjonert etter hvert i prosessen.

– I møtene har vi gått gjennom enkeltpersonene sin rolle og involvering, og alle som har vært direkte involvert er utestengt inntil videre. Vi samarbeider med politiet som fortsatt etterforsker saken. Det kan være at flere personer vil bli sanksjonert på et senere tidspunkt. Det vil vi komme tilbake til, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: