Menu
Branns trener Lars Arne Nilsen er en allsidig herremann. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix.

Brann-treneren meldte seg frivillig som sykepleier

Branns trener Lars Arne Nilsen er utdannet sykepleier og har meldt seg som frivillig til helsevesenet i forbindelse med koronakrisen.

Av NTB | 18.03.2020 15:31:43

Medisin og helse: – Jeg har meldt meg som frivillig om de skulle få behov for meg. Jeg er jo gammel sykepleier, og selv om jeg er rusten, er jeg disponibel om det trengs. Men da tror jeg det skal være skikkelig krise før de henter inn meg igjen, sier eliteserietrener Nilsen til Eurosport.

På grunn av presset kapasitet har myndighetene oppfordret personer med helsefaglig kompetanse til å melde seg frivillig til oppdrag.

Nilsen har jobbet på sykehus tidligere og er forberedt på å gjøre en innsats om det skulle bli nødvendig.

Det begynner å bli noen år siden Nilsen praktiserte som sykepleier.

– Det er veldig, veldig mange år siden. Men det er klart at hvis det blir mye karantene og sykdom på helsepersonell, så kan jeg steppe inn. Jeg har ikke noe å gjøre akkurat nå, og hvis det blir virkelig krise, så har de i alle fall navnet mitt. Jeg har jo en erfaring fra gammelt av og kan sikkert brukes hvis det virkelig kniper, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: