reklame for Sheiken Bowling
Menu
Branns Gilli Rolantsson har testet positivt på koronaviruset. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Brann-spiller smittet med koronaviruset

Brann-spiller Gilli Rolantsson har testet positivt på koronaviruset, bekrefter eliteserieklubben.

Av NTB | 14.08.2020 09:47:40

Sport: Rolantsson har den siste tiden vært i karantene som følge av nærkontakt med en virussmittet person. Nylig ble det kjent at han hadde lette symptomer selv.

Fredag bekrefter Brann at Rolantsson har testet positivt på viruset.

– Det er utrolig kjedelig for Gilli, men han har gjort alt riktig i situasjonen han har havnet i. Han varslet Brann tidlig om kontakten med personen som var smittet, og siden har han vært i karantene hjemme. Da han fikk symptomer ble han isolert, sier lege i Brann, Magnus Myntevik.

– Det er viktig å presisere at han ikke har hatt kontakt med noen av de andre spillerne, eller vært på Stadion siden han var i kontakt med personen som var smittet, legger Myntevik til.

Rolantsson skal nå være i isolasjon til han blir frisk igjen. Før han kan trene med laget må han ha vært symptomfri i tre dager.

– Vi føler med Gilli og familien, og prøver å støtte ham fra avstand, sier Brann-trener Kåre Ingebrigtsen til Bergens Tidende.

– Det er ingen i klubben som har møtt Gilli siden han var i kontakt med den smittede. Derfor har jeg ikke truffet ham ennå, tilføyer han.

Spilleren fra Færøyene har spilt fem kamper som innbytter for Brann denne sesongen. Han kom til Brann i 2016. 28-åringens kontrakt med bergensklubben utløper etter inneværende sesong.

Rolantsson ønsker ikke å uttale seg om den positive virustesten, opplyser Brann.

(©NTB)

Flere nyheter: