fbpx
Menu
Det var åpne flammer og kraftig røykutvikling i en brann på Veitvet i Oslo lørdag, men brannen er nå slukket. Foto: Jil Yngland / NTB

Brann på Veitvet i Oslo slukket

Brannen i en tomannsbolig i Grevlingveien på Veitvet i Oslo er slukket. To personer er kjørt til legevakta.

Av NTB | 26.09.2020 14:53:08

Ulykker og naturkatastrofer: Den ene har røykskader og den andre har brannskader i et bein.

Det var fire personer til stede i boligen, opplyser operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB. Alle fire er ute, og boligen er tom for folk.

Nødetatene ble varslet om hendelsen klokken 12.53 lørdag. Brannvesenet vil holde på med etterslukking noen timer framover.

– Vi jobber med å kartlegge spredning i konstruksjonen. Nå er prioriteten vår å slukke, og vi har igangsatt arbeid med å redde restverdier, sier vaktkommandør Brede Bratli i Oslo brann- og redningsetat (OBRE) til NTB.

Den ene delen av tomannsboligen er totalskadd, og den andre har store røykskader. Det jobbes også med å kartlegge om nabobygg har røykskader.

Brannen startet i andre etasje og spredde seg til første etasje i tomannsboligen. Brannen var synlig fra store deler av Oslo.

T-banen er tilbake i normal drift ved Veitvet stasjon etter å ha vært stengt en kort periode som følge av kraftig røykutvikling.

(©NTB)

Flere nyheter: