reklame for Sheiken Bowling
Menu
Vegard Forren imponerte trener Lars Arne Nilsen i sin første testkamp for Brann. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Brann og Forren holdt nullen mot Øygarden

Brann kan ha funnet sitt midtstopperpar i Vegard Forren og Ole Martin Kolskogen. De to imponerte Brann-trener Lars Arne Nilsen i treningskampen mot Øygarden.

Av NTB | 12.06.2020 15:49:12

Sport: Brann slapp inn tre mål mot Haugesund, ett mot Åsane og tre mot Molde. I fredagens generalprøve til Eliteserien holdt Brann-forsvaret tett i en 3-0-seier.

Forren, som nylig ble oppsagt av Molde, spilte annen omgang sammen med Kolskogen. Brann-trener Nilsen likte det han så.

– Jeg tror vi er klare. I annen omgangen gjør vi det vil skal, men vi burde ha gjort noen flere mål, sa Brann-treneren til Bergens Tidende.

Om Forrens debut og innhopp sa han.

– Han er en så god fotballspiller og er lite skadd. Det var kjekt å se ham i aksjon, og jeg ser konturene av noe bedre. De to skal bli et bra stopperpar. Vegard er en god læremester. Han gjør det så enkelt, selv om det ikke er så enkelt. Ole Martin har farten.

Forren fikk regelrett sparken i Molde etter å ha stått fram med sin spilleavhengighet og at han hadde tatt av spillernes botkasse.

– Det føltes veldig bra. Han (Kolskogen) ser lovende ut, og vi kan bli en bra duo. Det blir et far sønn forhold og vi hadde bra kommunikasjon. Vi hadde også god kontroll. Det ser lovende ut, og jeg gleder meg, sa Forren.

Bismar Acosta og David Wolfe dannet stopperpar for Brann i første omgang. Målene ble scoret av Erlend Hustad, Daouda Bamba og Robert Taylor.

Brann serieåpner borte mot Haugesund kommende onsdag.

(©NTB)

Flere nyheter: