Menu
Sivert Heltne Nilsen og Brann fortsetter å vinne i 1. divisjon. Foto: Bjørnar Morønning / NTB

Brann med ny seier – Ranheim på opprykksplass

Aune Heggebø og Sivert Heltne Nilsen scoret målene i Branns 2-0-seier over Grorud i 1. divisjon mandag. Ranheim vant 4-1 over KFUM Oslo.

Av NTB | 27.06.2022 20:16:32

Sport: Heggebø sendte bergenserne i ledelsen etter en halvtime, før Heltne Nilsen fastsatte resultatet med sin scoring på overtid. Det var de rødkleddes niende seier for sesongen, og de står stadig uten tap.

De har også vært svært sterke på bortebane, der mandagens seier var den sjette på rad på fremmed gress.

– Utrolig deilig. Det blir en ekkel kamp når vi ikke utnytter sjansene. Men vi tar tre poeng på vanskelig bortebane, sa Heltne Nilsen til Discovery etter kampen.

Ranheim tok over annenplassen i divisjonen med 4-1-seier over KFUM. Mjøndalen tapte 0-1 for Sogndal borte og er ett poeng bak trønderne. Veteran Mads Reginiussen og Marcus Mehnert scoret to mål hver i oppgjøret.

For Sogndal ble Erik Grønner eneste målscorer med sin nettkjenning like etter hvilen. Åsane tok et langt steg vekk fra bunnkampen med 2-1-seier over Sandnes-Ulf. Kristoffer Larsen og Stian Nygard sikret lagets tredje seier for sesongen.

Det endte 0-0 i bunnkampen mellom Stjørdals-Blink og Bryne. Blink hadde med seier mulighet til å ta seg opp på à poeng med mandagens motstander, men det var en tafatt kamp uten de største mulighetene.

(©NTB)

Flere nyheter: