Menu
Alexander Straus skal være ønsket som trener for den tyske fotballklubben Bayern Münchens kvinnelag. Foto: Terje Pedersen / NTB

Brann-kvinnene kan miste suksesstreneren – går mot forhandlinger med Bayern

Bayern München har siktet seg inn på Brann-trener Alexander Straus og vil hente ham til den tyske klubbens kvinnelag. I Bergen venter man på et konkret tilbud.

Av NTB | 19.05.2022 14:45:53

Sport: Jens Scheuer var nylig ferdig som Bayern-trener etter tre år i jobben. Bergensavisen var torsdag først med nyheten om at Brann er blitt kontaktet med formål om å få Straus til Tyskland.

Senere bekreftet Branns daglig leder Christian Kalvenes interessen.

– Vi har fått en henvendelse fra Bayern München, og bekreftet at vi har mottatt den. Vi har gitt beskjed om at vi skal ta en prat internt før vi melder tilbake til dem, sa Kalvenes til TV 2.

Da hadde han ikke rukket å snakke med Straus om den tyske forespørselen. Noen timer senere uttalte Kalvenes følgende til BA:

– Dette er en stor klubb i Europa, og han har gitt uttrykk for at dette er noe han ønsker å høre mer om.

– Nå er det Olli (Harder, sportssjef) som holder dialog med Bayern München, men vi kommer til å avvente et konkret tilbud fra Bayern. Foreløpig har vi kun fått en henvendelse. Når det foreligger et tilbud, vil vi vurdere det.

Straus har de siste sesongene ledet Brann-kvinnene til suksess i ligaen. I fjor ble det seriegull og cupfinaletap for Vålerenga.

Brann står med åtte seirer og én uavgjort på de første ni kampene av årets sesong i Toppserien.

(©NTB)