reklame for Utvik Autoservice
Menu
Brann-kaptein Kristoffer Barmen hadde ikke mye å være fornøyd med i søndagens kamp mot Vålerenga. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Brann-kapteinen etter stortapet: – Det er forbanna flaut

Det er stor skuffelse i Brann-leiren etter å ha blitt nedsablet 1-5 av Vålerenga i Oslo søndag kveld. – Helt forferdelig, sier Brann-kapteinen.

Av NTB | 14.09.2020 07:22:56

Sport: – Den første halvtimen er rett og slett skremmende. Jeg vet ikke hva som skjer. Det bare renner inn. Vi skal jo bare mure igjen når det skjer, men vi klarer jo ikke det heller. Det er forbanna flaut. Helt forferdelig, sier kaptein Kristoffer Barmen til Bergensavisen.

Vålerenga anført av hjemvendte Kjartan Örn Kjartansson holdt lekestue med Brann i første omgang. Islendingen scoret hattrick på ni minutter.

– Jeg kan jo ikke være fornøyd med min egen innsats når vi slipper inn fem mål. Det var tungt. Det er vanskelig å si hva som faktisk skjer, jeg opplever at det er flere følgefeil. Vi må se på det, sier Brann-stopper Vegard Forren.

Branns ferske trener Kåre Ingebrigtsen slår fast at dette er det flaueste han har opplevd som trener.

– Ja, det er det. Det gjør fryktelig vondt. Overfor supporterne er dette flaut. Vi har ikke vært innom dette nivået i den perioden jeg har vært her, sier Ingebrigtsen til BA.

Tidligere Brann-helt Erik Huseklepp sier til Bergens Tidende tapet er en ripe i lakken for Ingebrigtsen.

– Dette ser jo ikke bra ut og vil påvirke noen folks syn på han. Det er sånn fotballverden fungerer, sier Huseklepp.

(©NTB)

Flere nyheter: