Menu
Mohamed Salah scorer på Mikkel Andersen i en Champions League-kamp fra i fjor høst. Den danske keeperen ble fredag klar for Brann. Foto: Peter Byrne / AP / NTB

Brann henter dansk keeper

Brann har sikret seg målvakten Mikkel Andersen. Dansken har skrevet under en kontrakt ut 2022-sesongen.

Av NTB | 09.07.2021 15:23:57

Sport: Det opplyser bergensklubben fredag. Andersen blir spilleberettiget når overgangsvinduet åpner 1. august. Før den tid skal Brann spille to kamper.

– Jeg er utrolig motivert for å være med på denne utfordringen, og jeg vil være med på å snu situasjonen klubben er i, sier Andersen til klubben nettsted.

32-åringen kommer vederlagsfritt til Bergen. Kontrakten hans med Midtjylland løp nylig ut. I fjor spilte han to kamper for det danske topplaget i Champions League, deriblant borte mot Liverpool på Anfield.

Branns sportslig leder Jimmi Nagel Jacobsen sier dette om nysigneringen:

– Han er en god keeper, som har mye erfaring. Blant annet internasjonal erfaring fra Champions League, der han spilte mot Liverpool og Ajax i fjor. Han har også lederegenskaper både på og utenfor banen.

Han legger til at det var nødvendig å forsterke keeperstallen.

– Vi har vært rammet av skader på keeperplassen og har en periode bare hatt én keeper på trening. Derfor har vi behov for å supplere i den posisjonen.

Brann ligger sist i Eliteserien med kun fem poeng på tolv kamper.

(©NTB)