Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Bråk på byene og høy musikk

Var ufin mot vaktene, høy musikk, bortvist etter knuffing og anmeldt for ikke å fjerne seg. Dette er noen av overskriftene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 27.11.2022 06:40:57

Politilogg: Operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt kunne søndag morgen fortelle om en natt uten de store hendelsene. Det var imidlertid en rekke ordensforstyrrelser.

Var ufin mot vaktene

En mann i slutten av 20-årene ble overnattingsgjest i drukkenskapsarresten etter å ha vært ufin mot vaktene på et utested i Haugesund. Han ble forsøkt bortvist, men dekket opp igjen og stelte i stand mer bråk. Da ble det besluttet at mannen skulle pågripes.

Høy musikk

På Torvastad ble det nok en gang klaget på høy musikk. De siste helgene har politiet rykket ut til området gjentatte ganger. Ved 00.30-tiden kom det natt til søndag ny melding. En politipatrulje var på stedet og det ble rolig for resten av natten.

Bortvist etter knuffing

To unge menn i slutten av tenårene ble bortvist fra Haugesund sentrum ved 01-tiden i natt. Med fire minutters mellomrom var det to ordensforstyrrelser i det samme området. Begge gangene ble det bortvist en tenåring.

Anmeldt for ikke å fjerne seg

Ved 01.40-tiden ble en mannsperson bortvist fra Leirvik sentrum. Det var da snakk om beruselse og ordensforstyrrelse. Vedkommende etterkom ikke dette pålegget og blir derfor anmeldt, opplyser politiet.

Flere nyheter: