reklame for Utvik Autoservice
Menu
Daniel Braaten scoret et drømmemål for Skeid i kvalifiseringskampen mot Asker, men det hjalp ikke Skeid å holde liv i opprykksdrømmen. Foto: Carina Johansen / NTB

Braaten-perle til ingen nytte – Asker videre i kvalikdrama

Daniel Braatens drømmetreff holdt ikke inn for Skeid, som tapte på straffer mot Asker i kvalifiseringen til 1. divisjon.

Av NTB | 12.12.2020 15:53:20

Sport: Fitim Kastrati ga Asker en drømmestart da han sendte gjestene i ledelsen allerede etter sju minutter, men midtveis i 2. omgang dukket Braaten opp og banket ballen i lengste kryss med strak vrist.

Ettersom det endte 1-1 også i det første oppgjøret, betydde det ekstraomganger. Men heller ikke der klarte noen av lagene å avgjøre det.

Dermed var det duket for straffesparkkonkurranse. Der traff Asker på alle sine straffer, mens Skeid bommet på to.

Søndag blir det klart hvilken klubb fra 1. divisjon som skal gjøre opp med Asker om den siste plassen på Norges nest øverste nivå. I teorien er det fem klubber som kan havne på kvalifiseringsplassen.

Dårligst an ligger Stjørdals-Blink med 32 poeng. Grorud, som møter opprykksklare Lillestrøm på Åråsen, innehar plassen over med ett poeng mer enn trøndelagslaget. Også Jerv, Ull/Kisa og Strømmen kan havne på kvalikplassen om resultatene går mot dem.

(©NTB)

Flere nyheter: