Menu
Erik Botheim har vært klubbløs siden mai, men endelig kan han bekrefte at han har funnet seg en ny klubb. Foto: Lise Åserud / NTB

Botheim har funnet seg ny klubb – klar for Salernitana i Serie A

Erik Botheim har vært klubbløs siden mai, men tirsdag bekreftet klubbrepresentanter i Salernitana at han er klar for Serie A-klubben, skriver TV 2.

Av NTB | 05.07.2022 12:31:07

Sport: Overgangen er ikke formelt bekreftet noe sted, men TV 2 får opplyst av klubberepresentanter at nordmannen har signert en fireårskontrakt.

I Italia blir Botheim lagkamerat med Emil Bohinen.

Botheim avsluttet kontrakten sin med Krasnodar i mai etter at Russland invaderte Ukraina. Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) satte deretter inn en ny regel om at utenlandske spillere i den russiske fotballigaen kunne suspendere sine kontrakter og spille for en annen klubb.

Den benyttet ikke Botheim seg av, og har derfor stått uten klubb siden krigen brøt ut.

Salernitana gikk gjennom en tøff fjorårssesong, hvor de klarte å berge plassen i Serie A i siste liten. Klubben endte på 17.-plass, ett poeng over nedrykksstreken.

Botheim fikk sin astronomiske 100 millioner-overgang til Krasnodar etter å ha vært svært delaktig i å skyte Bodø/Glimt til seriegull forrige sesong.

(©NTB)

Flere nyheter: