reklame for Sheiken Bowling
Menu
Stabæk-kaptein Simen Wangbergs redning på strek berget poeng mot Strømsgodset i onsdagens hengekamp. Her er han i duell med Fred Friday. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Bortesvake Strømsgodset nærmest seier mot nestjumbo Stabæk

Stabæk Stabæk innledet friskt i jakten på målene og poengene som ville løftet laget fra nedrykksplass, men bortesvake Strømsgodset var nærmest i 0-0-kampen.

Av NTB | 29.09.2021 21:07:57

Sport: I det 87. minutt jaktet Halldor Stenevik en lang poleball fra Herman Stengel i bakrommet og lobbet over en Marcus Sandberg som noe uoverveid hadde forlatt målet sitt. Stabæk-kaptein Simen Wangberg forfulgte ballen og beinet den unna på volley rett før den ville havnet i det tomme buret.

Det ble et høydepunkt i en ellers sjansefattig kamp der Stabæk jaget revansj for 1-5-smellen i cupen for en uke siden. Lagets største sjanse kom på overtid da Pål Kirkevold beinet over fra god posisjon i målgården.

Strømsgodset kom til Nadderud med Eliteseriens svakeste bortestatistikk (2-2-6), men har nå tatt flere bortepoeng enn Brann.

Brann beholder kvalifiseringsplassen, nå med like mange poeng som Stabæk og ett minusmål færre.

Det mest severdige øyeblikket på Nadderud sto gjestenes Ipalibo Jack for da han i det 34. minutt kastet seg etter et innlegg og bokset ballen først med venstre hånd og så med den høyre slik at den havnet i mål. Hans venstre-høyre-kombinasjon var eneste nettsus i kampen, men ga ham bare gult kort.

(©NTB)

Flere nyheter: