Menu
Tobias Børkeeiet er klar for Rosenborg. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Børkeeiet er Rekdals første RBK-signering

Tobias Børkeeiet (22) er klar for Rosenborg. Midtbanespilleren har signert en kontrakt som gjelder ut 2025.

Av NTB | 25.01.2022 17:21:26

Sport: Det opplyser RBK på sine hjemmesider. Han er den første spilleren Kjetil Rekdal henter til klubben.

– Det er veldig deilig endelig å være på plass. Nå gleder jeg meg veldig til å komme i gang, sier spilleren til RBK.no.

Børkeeiet ankom Trondheim søndag kveld. Den 188 centimeter høye lysluggen kan spille både sentral midtbane og midtstopper.

– Jeg kommer som midtbanespiller. Kjetil og jeg er enige om at det er i den posisjonen jeg får ut mitt beste potensial og nivå. Jeg kommer til å gjøre mitt aller beste for å passe godt inn i den rollen i Rosenborg, sier han.

Bjørkeeiet får trøye nummer 8.

Sommeren 2019 gikk han fra Stabæk til Brøndby.

Børkeeiet står uten A-landskamper, men har vært veldig nær. I 1-1-kampen mot Østerrike høsten 2020 var Børkeeiet den eneste utespilleren på benken som ikke fikk et innhopp for det mye omtalte «nødlandslaget».

(©NTB)