reklame
Menu
NOMINASJON: Geir Pollestad stiller fortsatt på topp for Senterpartiet i Rogaland, fulgt av Lisa Marie Ness Klungland, Tor Inge Eidesen fra Haugesund (bak til høyre), Dagny Sunnanå Hausken og Kjetil Slettebø. De er topp fem på Rogaland Senterparti sin liste til stortingsvalget 2021. FOTO: Rogaland Sp

Bonde fra Haugesund kan havne på Stortinget

Nominasjonsmøtet fulgte som forventet valgkomiteen lørdag og Haugesund-bonden Tor Inge Eidesen havnet dermed på Senterpartiets tredjeplass foran stortingsvalget i 2021.

Av Egil M Solberg | 21.11.2020 17:15:15

Politikk: Melkebonden og bystyremedlemmet for Sp i Haugesund Tor Inge Eidesen er dermed nummer tre på listen foran neste års stortingsvalg, blir det opplyst i en pressemelding.

Partiet har som mål å styrke Rogalandbenken på Stortinget.

Slik meningsmålingene har utviklet seg det siste året er det ikke utenkelig at tredjekandidaten kan bli fast møtende på Stortinget.

Det overordnede målet er nemlig et regjeringsskifte. Da er Geir Pollestad kandidat til en plass i regjeringen. Det øker mulighetene for Haugesund-bonden.

56-åringen har gård nord i Haugesund. Han har tidligere jobbet i landbruksdepartementet og har vært nestleder i styret i TINE.

Flere nyheter: