Menu
Stortingsrepresentant Terje Halleland (FrP) og medlem av samferdselsutvalget i Rogaland Svein Erik Indbjo (FrP) tok seg av rivingen av skiltene om bompenger i T-forbindelsen natt til 1 juli 2021. Den muligheten skal de ikke få ved valget neste år om koalisjonen får gjennom saken før jul. FOTO: Privat / FrP Rogaland

Bomringer blir valgkampsak igjen

I Haugesund kommunen jobber de med å hastebehandle ny bomring. Dette for å hindre at dette blir en sak i valgkampen, noe sittende koalisjon vil kunne tape mye på.

Av Egil M Solberg | 18.08.2022 07:43:46

Bompenger: Tre år etter at bompenger var det store temaet i valgkampen, er flere kommuner i gang med å skaffe seg nye bomringer, skriver NRK.

På Haugalandet vil flere kommuner ifølge kanalen nå gjøre vedtaket så raskt som mulig, i et forsøk på å hindre at dette blir et tema i neste lokalvalg.

Haugesund er en av kommunene som vil fremskynde vedtak om en ny bomring før jul i år, for at Stortinget kan vedta planen neste sommer – før valget.

– Det er deres rett i demokratiet og ville dette, men FrP vil kjempe imot alle former for vegprising som flår bilister, sier Svein Erik Indbjo i FrP Haugesund og Rogaland.

– Med dagens priser på energi og drivstoff vil dette være nok et eksempel på at sosialistisk politikk ikke virker, understreker han.

Flere nyheter: