reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Usain Bolt er i selvpålagt karantene etter å ha deltatt på en fest i Jamaica. Raheem Sterling skal også ha vært på festen og skal også testes for korona. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Bolt og Sterling testet for koronaviruset etter fest i Jamaica

Usain Bolt har blitt testet for koronaviruset og må i karantene etter å ha deltatt på en fest i Jamaica. Raheem Sterling testes også etter å ha vært på festen.

Av NTB | 24.08.2020 22:53:07

Sport: Mandag gikk det rykter om at Usain Bolt hadde fått påvist koronaviruset på diverse sosiale medier. Nå oppklarer Bolt saken selv i en video på Twitter.

– I sosiale medier står det at jeg har fått bekreftet covid-19. Jeg tok en test på lørdag. Jeg prøver å være ansvarlig, så jeg kommer til å forbli inne. Jeg har ingen symptomer, så jeg kommer til å gå i karantene og venter på å få bekreftelse for å se hva jeg skal gjøre, sier Bolt.

Sterling skal ha deltatt i den samme festen og skal også testes for koronaviruset, melder Sky Sports.

Etter at Bolt la opp som sprinter for tre år siden har han vært åpen om at han ønsket å satse på en fotballkarriere. Han trente i en periode med Strømsgodset, men det ble ikke mer med drammensklubben enn et par treninger og en treningskamp mot Norges G19-lag.

Han var også prøvespill hos australske Central Coast Mariners før kontraktsforhandlingene der brøt sammen.

Bolt, som la opp i 2017, kan se tilbake på en enorm friidrettskarriere med åtte OL-gull, derav seks individuelle, samt elleve VM-gull (åtte individuelle). I tillegg har han verdensrekord på 100 meter og 200 meter, samt 4 x 100 meter stafett med Jamaica.

(©NTB)

Flere nyheter: