reklame for Utvik Autoservice
Menu
Tungvektsverdensmester Anthony Joshua hilser på statsminister Boris Johnson under et arrangement i mars. Nå er det klart at Joshuas tittelkamp mot Kubrat Pulev i juni er utsatt på grunn av koronaviruspandemien. Foto: Ben Stansall, Pool via AP / NTB scanpix

Boksing: Joshuas tittelkamp utsatt

VM-kampen i tungvektsboksing mellom Anthony Joshua og bulgarske Kubrat Pulev, som skulle avvikles på Tottenhams stadion i London 20. juni, er utsatt.

Av NTB | 03.04.2020 18:04:05

Sport: Årsaken er covid-19-pandemien. Den britiske verdensmesterens promotor Matchroom Boxing opplyser at man jobber med en ny dato for kampen, der han for første gang skulle forsvare IBF-, WBA-, WBO-og IBO-tittelbeltene siden han vant dem tilbake fra Andy Ruiz Jr. i desember i fjor.

Fredagens melding om at stevnet på Tottenham Hotspur stadion er utsatt var ventet. Det er uklart om kampen kan avvikles samme sted på en ny dato, men Matchroom Boxing sier at man prøver å få det til.

Promotor Eddie Hearn har sagt at dersom det på grunn av viruskrisen bare blir tid til en kamp for Joshua i år, vil han foretrekke å møte WBC-mester Tyson Fury i en helbritisk storkamp.

Fury skal etter planen møte Deontay Wilder i sin neste kamp, men Hearn sier at han er rede til å forhandle om en endring i rekkefølgen på kampene.

Joshua er pålagt å forsvare tittelen mot 38-årige Pulev. Det er ikke første gang en tittelkamp mellom Joshua og Pulev er blitt utsatt. I oktober 2017 måtte bulgareren trekke seg på grunn av en skulderskade.

(©NTB)

Flere nyheter: