reklame for Sheiken Bowling
Menu
Emil Bohinen og Salernitana kjemper for å holde seg i Serie A. Foto: Gorm Kallestad / NTB

Bohinen-assist i nok en Salernitana-seier i bunnstriden

Emil Bohinen og Salernitana imponerte med sin tredje strake seier og slo Fiorentina 2-1 søndag. Håpet om å overleve i Serie A er ikke lenger urealistisk.

Av NTB | 24.04.2022 14:49:45

Sport: Seieren gir Bohinens lag 25 poeng, og tre poeng skiller opp til Cagliari på den trygge plassen. Det gjenstår fem kamper av sesongen. Cagliari tapte 0-1 borte for Genoa senere søndag, og det betyr at Leo Østigårds lag kom opp på samme poengsum som Salernitana med én kamp mer spilt. Også der lever håpet.

Milan Badelj ble matchvinner for Genoa rett før slutt. Østigård spilte hele kampen.

Åtte minutter tok det før Salernitanas Milan Djurić slet seg fri i feltet og stanget inn 1-0 etter en flott corner av Bohinen. Hjemmelaget holdt unna til det gjensto 25 minutter. Da utliknet Riccardo Saponara.

Bohinen var så på farten etter drøyt 70 minutter da han utnyttet Fiorentinas høye forsvarslinje. Midtbanemannen rundet keeper og satte inn 2-1, men ble avvinket for offside.

Til slutt ble Federico Bonazzoli helten med sin scoring elleve minutter før slutt.

Om tre runder møtes Cagliari og Salernitana til det som kan bli en helt avgjørende kamp for å holde seg divisjonen. Seier der vil også gjør at Bohinens lag vil være foran Cagliari på tabellen ved samme poengsum på grunn av reglene om innbyrdes oppgjør. Det første møtet mellom dem endte 1-1.

Stefan Strandberg er også i Salernitana med en kontrakt som går ut i sommer. Han har slitt med skader den siste tiden og blir ikke å se i sesongavslutningen.

(©NTB)

Flere nyheter: