Menu
Ola Solbakken sendte Glimt i ledelsen mot Roma. Foto: Alessandra Tarantino / AP / NTB

Bodø/Glimt leder mot Roma etter praktmål

Det så ut til å renne ut i 0-0 til pause i conferenceoppgjøret mellom Bodø/Glimt og Roma, men så vartet Ola Solbakken opp med et praktmål til 1-0.

Av NTB | 04.11.2021 21:53:56

Sport: Roma var avhengige av å reise seg etter det forsmedelige 1-6-tapet i Bodø, og det var et mye sterkere Roma-lag José Mourinho sendte ut på eget gress. De skulle imidlertid ikke klare å kjøre over nordlendingene fra start.

På overtid av 1.-omgang sendte Solbakken de gule til himmels med en vakker scoring. Han bøyde ballen i hjørnet. Da lagene gikk til pause var det til pipekonsert.

Nikita Khajkin har i tillegg stått meget godt i målet til de gulkledde, som har holdt unna det Roma har kommet med i oppjøret.

Roma var upresise i starten av kampen. De fikk det ikke helt til å flyte og tok heller ikke nevneverdig kontroll over oppgjøret.

Men så våknet de smått. De kom til flere gode muligheter etter drøye 20 minutter, der Tammy Abraham var nærmest. Etter 37 minutter hadde Roma en meget god mulighet, men Nicolo Zaniolo så ikke at Abraham sto alene i feltet og sjansen ble avverget.

På overtid kom altså scoringen til Solbakken. Glimt leder 1-0 til pause.

(©NTB)

Flere nyheter: