reklame for Utvik Autoservice
Menu
Zlatan Ibrahimovic og Milan kan bli Bodø/Glimts motstander i en avgjørende kamp om en billett til europaligaen. Foto: Claudio Furlan / LaPresse via AP / NTB scanpix

Bodø/Glimt kan fortsatt møte Zlatan i Europa-kvalifiseringen

Dersom Bodø/Glimt tar seg videre til playoffkamp til europaligaen er Zlatan Ibrahimovic og hans Milan en av fire mulige motstandere.

Av NTB | 01.09.2020 09:53:13

Sport: Mandag slapp Bodø/Glimt med skrekken da de unngikk Milan i den tredje kvalifiseringsrunden til europaligaen. Nå er det klart at Zlatan Ibrahimovic og hans Milan er en av tre mulige motstandere i den siste kvalifiseringsrunden dersom de norske serielederne vinner mot litauiske Žalgiris Vilnius.

En annen forutsetning er at Milan slår irske Shamrock Rovers. De to andre mulige motstanderne er LASK (Østerrike) og AEK (Hellas).

Også Viking og Rosenborg henger fortsatt med i kampen om en billett til europaligaen. Viking møter Aberdeen i den tredje kvalifiseringsrunden. Dersom stavangerlaget slår skottene venter Honvéd (Ungarn)/Malmö (Sverige), Sporting (Portugal) eller PSV (Nederland).

Rosenborg møter enten Charleroi (Belgia), Desna Tsjernigiv (Ukraina) eller Alanyaspor (Tyrkia) dersom de går seirende ut av duellen med latviske Ventspils.

Trekningen om hvem som møter hvem i de avgjørende kvalifiseringskampene finner sted i Nyon i Sveits klokken 12 (mesterligaen) og 13 (europaligaen).

For ordens skyld: Molde møter Qarabağ (Aserbajdsjan) i tredje runde i mesterligakvalifiseringen. Dersom Molde går seirende ut av duellen venter Salzburg (Østerrike), Olympiakos (Hellas), Dinamo (Kroatia)/Ferencváros (Ungarn) eller Slavia Praha (Tsjekkia) i den siste og avgjørende kampen.

(©NTB)

Flere nyheter: