Menu
Kjetil Knutsen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Bodø/Glimt har anket suspensjonen av Knutsen

Bodø/Glimt har levert inn en anke til Det europeiske fotballforbundet (Uefa). Klubben jobber for å få trener Kjetil Knutsen klar på sidelinjen til Roma-kampen.

Av NTB | 13.04.2022 10:04:36

Sport: Glimt opplyser til VG at anken ble sendt tirsdag. NTB har forsøkt å komme i kontakt med daglig leder Frode Thomassen onsdag, uten å lykkes.

Thomassen sier klubben har kommunisert direkte med Uefas disiplinære og etiske komité. En ankedomstol er oppnevnt i saken.

– Vi mener beslutningen som er fattet, er urimelig, og rasjonalet rundt den forstår vi ikke, så vi har argumentert for hvorfor vi mener den kjennelsen må oppheves, sier Glimt-toppen.

Uefa kunngjorde mandag at både Glimt-trener Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos suspenderes i påvente av en beslutning i disiplinærsaken som er opprettet etter bråket på Aspmyra. De to trenerne røk i tottene på hverandre etter den første kvartfinalekampen i conferenceligaen.

Suspensjonen betyr at ingen av dem får delta i kommende kamper før Uefas disiplinærkomité har kommet med en avgjørelse i saken.

Glimt opplyste umiddelbart at klubben ønsket å anke avgjørelsen. Roma har lagt all skyld på Knutsen etter hendelsen i spillertunnelen på Aspmyra, mens bodøværingene hevder at Santos må ta ansvaret for det som skjedde.

Glimt har også politianmeldt episoden.

(©NTB)

Flere nyheter: