Menu
Stig Inge Bjørnebye henter Jack Wilshere til AGF. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Bjørnebye henter Premier League-kjenning til Danmark

Den tidligere Arsenal-profilen Jack Wilshere (30) har signert for AGF ut sesongen. Stig Inge Bjørnebye er sportssjef i den danske superligaklubben.

Av NTB | 20.02.2022 19:02:15

Sport: Overgangen ble bekreftet av Aarhus-laget søndag. I Danmark blir den omtalt som et stort «scoop».

– Jack trenger ingen nærmere introduksjon, og han har vist sin verdi både på klubb- og landslag gjennom de ti siste årene. Han er i fin fysisk form, men mangler naturligvis litt kamptrening. Det vil nok komme, sier Bjørnebye.

Wilshere vil bære nummer 10 på drakten i AGF. Den tidligere engelske landslagsprofilen spilte i sin tid 198 kamper for Arsenal i Premier League og står med 34 oppgjør for England. Han har i tillegg hatt en periode i West Ham.

Han signerte deretter for Bournemouth i mesterskapsserien, men kontrakten der gikk ut i fjor sommer. Etter det har han holdt formen ved like ved å trene med Arsenal, og nå er han klar for nye eventyr på fotballbanen.

– Siden jeg begynte å trene med Arsenal, har jeg aldri lagt skjul på at det var for å bli klar for en klubb i 2022. Det har jeg nå lyktes med, og det blir en spennende ny utfordring for meg. Jeg er på en plass i karrieren der jeg trenger å komme i gang igjen etter en vanskelig periode, sier Wilshere om overgangen.

(©NTB)

Flere nyheter: