reklame for Utvik Autoservice
Menu
Bjørn Maars Johnsen scoret da serieleder Ulsan vant igjen i sørkoreansk K-liga. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Bjørn Maars Johnsen scoret for serielederen

Bjørn Maars Johnsen spilte fra start og scoret det siste målet da Ulsan forsvarte serieledelsen i sørkoreansk K-liga med 2-0-seier over Pohang Steelers lørdag.

Av NTB | 15.08.2020 18:02:50

Sport: Den norske landslagsspissen slet lenge med å få spilletid for sin sørkoreanske klubb, og måtte for det meste nøye seg med korte innhopp, men nå har han spilt fra start i to av de tre siste kampene og levert begge ganger. Forrige gang la han opp til begge mål i en 2-1-seier.

Kim In-sung ga Ulsan ledelsen i det 54. minutt da venstreback Hong Chul raidet til dødlinja og serverte ham på åpent mål. Johnsen doblet ledelsen to minutter senere. Han duellerte i lufta på et innlegg fra Shin Jin-ho, var selv først på andreballen og knallet den i mål.

Nordmannen ble byttet ut et kvarter før slutt.

Johnsen har nå tre mål på 330 spilte minutter i K-ligaen, fordelt på to kamper fra start og åtte innhopp. Ulsan er poenget foran Jeonbuk, som vant 3-1 over Suwon Bluewings.

Like bra går det ikke med to andre norske landslagsmenn i asiatiske klubber. Tarik Elyounoussi spilte 2. omgang da tabelljumbo Shonan Bellmare tapte 2-4 for Yokohama FC i japansk J-liga lørdag, mens Ole Selnæs var ubenyttet reserve da Shenzhen tapte 0-2 for Shandong Luneng i kinesisk eliteserie.

Julian Kristoffersen spilte den siste halvtimen da Jeonnam Dragons spilte 0-0 mot Ansan i J-ligaens nivå to.

(©NTB)

Flere nyheter: