reklame
Menu
Bjørn Maars Johnsen spilte fra start for første gang og la opp til begge målene da serieleder Ulsan tok en ny seier i sørkoreansk K-liga søndag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Bjørn Maars Johnsen la opp til begge mål da serielederen vant

Bjørn Maars Johnsen fikk sin første kamp fra start for Ulsan i K-ligaen fotball og la opp til begge mål da Busan ble slått 2-1 på bortebane søndag.

Av NTB | 02.08.2020 15:33:18

Sport: Den norske landslagsspissen har slitt med å få spilletid for sin sørkoreanske klubb, men han tok vare på sjansen da han fikk tillit på topp i den 14. serierunden. Med seieren er Ulsan fortsatt serieleder tre poeng foran Jeonbuk.

Johnsen var sentral da Ulsan tok ledelsen på overtid i første omgang. Han tok ned et langt oppspill på brystet, og før ballen rørte bakken sendte han en kort utsidepasning til Yoon Bit-garam, som scoret kontrollert fra 17 meter.

Nordmannen hadde et par muligheter til å øke ledelsen i 2. omgang. I det 61. minutt ble hans skudd fra god posisjon blokkert, og minuttet senere nikket han rett utenfor.

Hjemmelaget utlignet ved innbytter Kim Hyun i det 79. minutt, men fire minutter senere fikk Ulsan vinnermålet, igjen med Johnsen i en viktig rolle. Han vant i lufta på et hjørnespark og nikket mot hjørnet. Avslutningen ble reddet på streken, men innbytter Junior Negrão var raskt framme og scoret på returen.

Rett etter ble nordmannen byttet ut, men tross noen Busan-sjanser på overtid ble det ikke flere mål. Dermed var tre nye poeng i havn for Hyundai, som har 11 seirer, to uavgjorte og bare ett tap.

Johnsen har vært i kamptroppen 13 ganger, men hadde før søndag fått bare sju innhopp på til sammen 161 minutter. Han har scoret to mål.

(©NTB)

Flere nyheter: