Menu
Steinar Hoen, stevnedirektør for Bislett Games sier at det ikke blir noe friidrettsstevne 10. juni som planlagt, men at stevnet må flyttes. Foto: Berit Roald / NTB

Bislett Games må utsettes

Årets Bislett Games må flyttes fra 10. juni hvis man skal forholde seg til regjeringens forslag om gjenåpning av det norske samfunnet etter koronapandemien.

Av NTB | 08.04.2021 12:33:33

Sport: – Ved å lese trinnene nøye, sier det seg selv at det blir umulig, sier stevnegeneral Steinar Hoen til VG med tanke på at det tradisjonsrike internasjonale friidrettsstevnet på Bislett stadion i Oslo egentlig skulle ha gått torsdag før andre helg i juni.

Regjeringen foreslår å åpne samfunnet trinnvis med tre ukers mellomrom, og Bislett havner på trinn tre.

Hoen kan ikke si nøyaktig når Bislett Games kan gå av stabelen, men det kan bli rundt en måned senere. Det kan bli i begynnelsen av juli eller etter OL i Tokyo, som går fra 23. juli til 8. august.

Årets Diamond League, som Bislett Games er en del av, starter i Rabat i Marokko 23. april. Etter planen starter den opp igjen etter OL 14. august.

Ifølge Hoen er den endelige stevnekalenderen for Diamond League ennå ikke fastsatt på grunn av pandemisituasjonen i verden.

(©NTB)

Flere nyheter: