Menu
Fire menn fremstilles torsdag for varetektsfengsling i Vestfold etter at de tilranet seg en personbil fra en kvinne i Larvik tirsdag kveld. – Det er en sjelden hendelse i Larvik-målestokk, sier kriminalsjef Knut Vidar Vittersø ved Larvik politistasjon (bildet). Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Bilranere i Larvik fremstilles for varetekt torsdag

Fire menn fremstilles torsdag for varetektsfengsling i Vestfold etter at de tilranet seg en personbil fra en kvinne i Larvik tirsdag kveld.

Av NTB | 12.02.2020 14:46:10

Kriminalitet og rettsvesen: Kvinnen handlet i Coop Extra-butikken i Nansetgata i Larvik sentrum da hun kom tilbake til bilen i parkeringshuset klokka 20.40 tirsdag kveld. Der kom det tre personer mot henne.

Bilen, en hvit Toyota Auris, ble straks etterlyst, og ble stoppet på Skøyen i Oslo av en politipatrulje rundt halvannen time etter at den ble tatt.

– Det var da fire menn i bilen som ble pågrepet, så én har kommet på underveis. De er foreløpig ikke avhørt, men de vil bli kjørt til Vestfold senere i dag. Så vil de bli fremstilt for varetekt i morgen, opplyser kriminalsjef Knut Vidar Vittersø ved Larvik politistasjon til Østlands-Posten.

Kvinnen i 40-årene ble truet med et våpen og ble i tillegg til bilen, frastjålet nøkler og mobiltelefon.

– Det er en sjelden hendelse i Larvik-målestokk. Vi har beslaglagt et våpen. Vi vet ikke med sikkerhet ennå hva det er, men det kan se ut som en softgun, sier Vittersø.

De fire som er pågrepet er hjemmehørende i Sandefjord og Larvik, og alle er kjent av politiet fra tidligere.

Vittersø håper at folk som befant seg i det aktuelle området rundt tiden ranet skjedde, tar kontakt.

– Hvis det finnes vitner vi ikke har snakket med, er det fint om de tar kontakt. Folk som befant seg i og ved parkeringshuset mellom klokken 20 og 21 tirsdag kveld, ønsker vi å prate med, sier kriminalsjefen.

(©NTB)

Flere nyheter: