reklame for Sheiken Bowling
Menu
Cristiano Ronaldo og de andre Manchester United-stjernene kommer til Oslo i juli. Foto: Jon Super / AP / NTB

Billettjakt skapte nettrøbbel for Manchester Uniteds supporterklubb

Nettstedet United.no krasjet og var nede i vel to timer etter at billettene til treningskampen mot Atlético Madrid på Ullevaal ble sluppet fredag.

Av NTB | 27.05.2022 14:01:20

Sport: Pågangen etter billetter til treningskampen i Oslo 30. juli var enorm. Medlemmer av Uniteds norske supporterklubb har førsterett til å sikre seg tribuneplasser til kampen, men for de aller fleste tok det noen timer før de faktisk fikk skaffet seg billetter.

Billettene skulle slippes for United-fansen klokken 10 fredag, men først nærmere klokken 13 var det mulig å logge inn på United.no, slik man måtte for å kunne kjøpe billett.

«Selv om vi hadde satt på maksimalt med ekstra servere, var pågangen så enorm at united.no gikk ned nå klokka 10. Derfor ligger saken for bestilling av billetter til United – Atletico ikke ute. Teknisk er på saken, og saken vil publiseres så fort som overhodet mulig er!», skrev supporterklubben på Facebook klokken 10.13.

United avslutter sin sesongoppkjøringsturné med treningskampen mot Atlético på Ullevaal. En uke senere starter Premier League-fotballen etter sommerferien. Treningskampen i Norge er Uniteds eneste i Europa i sommer.

(©NTB)

Flere nyheter: