Menu
Cristiano Ronaldo og de andre Manchester United-stjernene kommer til Oslo i juli. Foto: Jon Super / AP / NTB

Billettjakt skaper nettrøbbel for Manchester Uniteds supporterklubb

Nettstedet United.no har vært nede de første to timene etter at billettene til treningskampen mot Atlético Madrid på Ullevaal skulle slippes fredag.

Av NTB | 27.05.2022 12:15:59

Sport: Det betyr at det stadig ikke har vært mulig å sikre seg billett til treningskampen i Oslo 30. juli. Medlemmer av Uniteds norske supporterklubb har førsterett til å sikre seg tribuneplasser til kampen.

Billettene skulle slippes for United-fansen klokken 10 fredag, men klokken 12 var det stadig ikke mulig å logge inn på United.no, slik man må for å kunne kjøpe billett.

«Selv om vi hadde satt på maksimalt med ekstra servere, var pågangen så enorm at united.no gikk ned nå klokka 10. Derfor ligger saken for bestilling av billetter til United – Atletico ikke ute. Teknisk er på saken, og saken vil publiseres så fort som overhodet mulig er!», skrev supporterklubben på Facebook klokken 10.13.

Etter det NTB kan se, var det klokken 12 fortsatt ikke publisert en lenke til stedet der man kan skaffe seg billetter.

United avslutter sin sesongoppkjøringsturné med treningskampen mot Atlético på Ullevaal. En uke senere starter Premier League-fotballen etter sommerferien.

(©NTB)

Flere nyheter: