Menu
Både Barcelonas Lionel Messi og Real Madrid-spillerne skal denne uken spille den spanske supercupen i Saudi-Arabia. Foto: Emilio Morenatti / AP / NTB scanpix.

Billettfiasko for spansk supercup i Saudi-Arabia

De aller fleste supporterne blir igjen hjemme når den spanske supercupen avvikles i Saudi-Arabia denne uken.

Av NTB | 07.01.2020 12:24:47

Sport: De tre neste årene skal cupen spilles i golfstaten, og allerede nå ser det ut til at turneringen ikke trekker til seg spanske fans til kampene denne uken.

Ifølge avisen Cope er Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid og Valencia tildelt 3000 billetter hver for salg til sine fans. Salget har gått alt annet enn strålende, skal vi tro den spanske avisen.

Real Madrid har kun solgt 100 billetter til fans bosatt i Spania. 87 av disse er solgt til spillernes familie og slektninger. I tillegg er det solgt 600 billetter til Real Madrid-fans i Midtøsten.

Atlético Madrid har solgt 50 og Valencia har bare solgt 20 billetter. I alt er 1010 billetter av de 12.000 klubbene hadde fått til rådighet, solgt, skriver avisen.

Det forventes likevel fulle hus når finalen spilles søndag. Hvem som møtes der avgjøres i semifinalekampene mellom Valencia – Real Madrid (onsdag) og Barcelona – Atletico Madrid (torsdag).

(©NTB)

Flere nyheter: