Menu
Det blir nok en stund til vi får se slike scener på Åråsen igjen. 6672 har likevel valgt å kjøpe billett til tirsdagens hjemmekamp mot HamKam. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Billettfest for LSK – nærmer seg 7000 solgte til «sofakamp»

Iveren etter å støtte Lillestrøms jakt på opprykk er stor. Tirsdag morgen hadde 6632 personer løst billett til en kamp de må følge fra sofakroken.

Av NTB | 07.07.2020 10:17:59

Sport: – Vi tenker at dette beviser at vi har Norges beste supportere. Både på stadion, og ikke minst hjemme i sofaen, sier daglig leder Robert Lauritsen i LSK til NTB.

Når HamKam gjester Åråsen tirsdag kveld er det kanarifuglenes første hjemmekamp i 1. divisjon siden 1974. På grunn av koronarestriksjonene vil det store flertallet likevel ikke slippe inn på tribunene.

– Dette viser hvilket engasjement det er rundt klubben selv om vi er i 1. divisjon. Denne dugnadsånden og iveren etter å hjelpe klubben tilbake til Eliteserien fortest mulig varmer noe vanvittig, sier Lauritsen.

Han forklarer at drømmen var å nå 10.000 solgte billetter, selv om det var «helt høl i hue». Det hårete målet nås ikke, men likevel mener LSK-toppen at kampanjen har vært unik.

– Jeg tror ikke jeg har sett et sånn engasjement rundt noen andre klubber. Jeg ser noen har gjort mye, men dette må likevel være den beste virtuelle kampanjen som har vært hittil, sier Lauritsen til NTB.

Lillestrøms kamp mot HamKam går av stabelen tirsdag kl. 19.

(©NTB)

Flere nyheter: