Menu
De som har billett til EM-omspillskampen mot Serbia kan likevel få oppleve folkefest på fulle tribuner, men da i juni. Billettene vil være gyldige til den omberammede kampen, opplyser fotballforbundet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Billettene til Serbia-kampen er fortsatt gyldige

Tirsdag bestemte Uefa at nasjonsligaomspillet om EM-plasser flyttes fra mars til juni. Kjøpte billetter vil være gyldige på den nye datoen.

Av NTB | 18.03.2020 19:47:12

Sport: Det opplyser Norges Fotballforbund onsdag på sitt nettsted.

Etter beslutningen om at semifinalen mot Serbia på grunn av koronaviruset skulle spilles for tomme tribuner på den opprinnelig oppsatte datoen 26. mars, ble det igangsatt en automatisk refunderingsprosess hos Ticketmaster. Den er nå stanset.

Dato og klokkeslett for kampene i juni er ennå ikke fastsatt av Uefa, men vil bli formidlet så snart de er klare. Billettkjøpere som vil vente til tidspunkt er klart før de avgjør om de ønsker billettene refundert eller ei, trenger ikke å foreta seg noe. De som allerede nå ønsker refusjon, kan derimot fylle ut et skjema hos Ticketmaster.

Omspillet avgjør om Norge får være med i EM-sluttspillet, som er flyttet til neste år. I så fall må Serbia og deretter Skottland eller Israel slås.

(©NTB)

Flere nyheter: