Menu
Mathias Berntsen (t.v.) og Hendrik Mol er ute av sandvolleyball-EM i München etter tap mot den polske duen Piotr Kantor/Maciej Rudol torsdag. Foto: Florian Schroetter / AP / NTB

Berntsen og Mol ute av sandvolleyball-EM – tapte knepent mot polsk duo

Mathias Berntsen og Hendrik Mol tapte 15-21, 21-19, 12-15 i sett mot Piotr Kantor og Maciej Rudol i kamp om åttedelsfinale i sandvolleyball-EM i München.

Av NTB | 18.08.2022 14:50:40

Sport: Norges 2.-lag i EM med Berntsen/Mol slo israelerne Eylon Elazar/Amiram Ohana onsdag og sikret dermed omspill til åttedelsfinalene.

Torsdagens kamp startet tøft for nordmennene. Polakkene gikk raskt opp i komfortabel ledelse, mens Berntsen/Mol slet med å få spille til å fungere. Polakkene tok første sett 21-15 etter å ha holdt en ledelse på fem poeng.

– Først og fremst må de (Berntsen og Mol) få til mottak og legg. Polakkene har presset bra på serve, så det må de jobbe med å demme opp for. Samtidig må de få i gang en god serve selv, var dommen fra tilskuerne Anders Mol og Christian Sørum i pausepraten med NRK.

Andre sett ble mye jevnere, og etter kvarteret spilt måtte Kantor/Rudol ta timeout på stillingen 14-14. Lagene fulgte hverandre tett, men en norsk sluttspurt med godt blokk-spill fra Mol sørget for settseier 21-19.

I tredje og avgjørende sett ble det også jevnt fra start. Nordmennene hadde derimot ikke marginene med seg og tapte 12-15.

(©NTB)

Flere nyheter: