Menu
Veton Berisha scoret to ganger for Hammarby mandag. Foto: Stefan Jerrevång / TT / NTB

Berisha herjet for Hammarby – overtidsmål ga viktig Høgmo-seier

Veton Berisha noterte seg for to scoringer og en målgivende pasning da Hammarby slo Degerfors 5–1 i svensk fotball mandag.

Av NTB | 22.08.2022 21:20:46

Sport: Berisha forlot Viking til fordel for Hammarby i sommer. Mandag havnet han for alvor i fokus på sin nye hjemmebane.

Først gjorde han forarbeidet til lagkamerat Nahir Besaras 2-0-scoring midtveis i første omgang. Deretter overtok han selv scoringsansvaret etter pause. Først satte han inn 3-1 etter 65 minutters spill, og ti minutter senere la den tidligere eliteserieprofilen på til 4-1.

Mohanad Jeahze og Abdelrahman Saidi sto bak Hammarbys øvrige scoringer.

– Det er alltid fint å score mål. Jeg er fornøyd med min prestasjon. Vi leverte ikke vår beste prestasjon i dag, selv om vi vant med 5-1, sa Berisha til Discovery etter kampen.

Med seieren er Hammarby serietoer etter 19 spilte kamper i Allsvenskan. Helt på toppen av tabellen troner Per-Mathias Høgmos Häcken. To poeng skiller lagene.

Mandag måtte Høgmo vente med å juble for tre poeng til fire tilleggsminutter var spilt. Da dukket Alexander Jeremejeff opp og ble matchvinner for serielederen borte mot Sirius. Den scoringen kan vise seg å bli svært viktig.

(©NTB)

Flere nyheter: