Menu
Veton Berisha har vært god for Viking denne sesongen. Foto: Carina Johansen / NTB

Berisha henrykt etter å ha blitt tatt ut på landslaget: – Helt kanon!

Veton Berisha var i fyr og flamme etter å ha blitt tatt ut på landslaget for første gang på nesten ett år.

Av NTB | 28.09.2021 15:23:21

Sport: – Det som gjør det ekstra kjekt er at alle de beste er med nå – og jeg. Ikke for å ta vekk noe fra da jeg var med i nasjonsligaoppgjøret mot Østerrike, men nå er alle de største navnene med. Det blir utrolig kult, sier Berisha til NTB.

Formspilleren har notert seg for 13 mål og fire målgivende pasninger på 18 seriekamper denne sesongen. Han har fem A-landslagskamper fra tidligere – én fra 2020, da han spilte i Nations League-kampen mot Østerrike, og fire fra 2016.

Han var på Viking stadion da han fikk beskjeden.

– Jeg satt og fulgte med på pressekonferansen. Jeg visste at jeg var med i diskusjonen om å bli tatt ut, men jeg visste ikke mer enn det. Det var veldig kult å få det bekreftet. Det var mest glede da jeg så navnet mitt på oversikten. Nå har jeg fokus på å vise meg fram og prestere slik at jeg kanskje kan få spille, sier Berisha.

– Det er noe man har håpet på lenge, så når det først skjer, er det helt kanon! Jeg er veldig stolt, og det er kjekt å se at jobben min for Viking har blitt lagt merke til, legger han til.

Han håper å få spille mot Tyrkia og Montenegro, men er klar på at han er med for å hjelpe til og fylle en rolle.

– Jeg er ny i denne gruppa, så jeg er med der jeg kan hjelpe. Det handler om å prestere på trening, og dersom jeg presterer på trening, kan jeg få muligheten i kamp. Jeg gleder meg stort.

(©NTB)

Flere nyheter: