Menu
Veton Berisha scoret i sin første kamp fra start for Hammarby søndag. Foto: Stefan Jerrevång / TT / NTB

Berisha åpnet målkontoen i storseier for Hammarby: – Godt for selvtilliten

Veton Berisha fikk sin første start og havnet på scoringslisten for Hammarby da det svenske hovedstadslaget vant 3-0 hjemme mot Sundsvall i Allsvenskan søndag.

Av NTB | 07.08.2022 17:21:21

Sport: Nordmannen fikk sin Allsvenskan-debut da han kom inn fra benken i 1-2-tapet hjemme mot Värnamo forrige runde. Søndag fikk han muligheten på topp fra start.

28-åringen scoret Hammarbys andre mål etter at Abdelrahman Saidi sendte laget i ledelsen før minuttet var spilt. Spikeren i kisten kom etter 89 minutter etter et selvmål fra Sundsvall.

– Vi spiller en god kamp, men vi burde kanskje drept kampen ennå tidligere. Det er deilig med scoring i første kamp, og jeg håper det kommer flere. Å score i første kamp fra start er godt for selvtilliten, sa Berisha på svensk i et intervju med Discovery etter kampslutt.

I toppen av Allsvenskan er det særdeles jevnt mellom flere lag. Djurgården troner på topp med 33 poeng, men det skiller bare tre poeng ned til Malmö på 5.-plass. Av lagene som ligger topp fem har Hammarby, AIK og Malmö spilt 17 kamper, mens Djurgården og Per-Mathias Høgmos Häcken har én kamp mindre spilt.

AIK og Malmö tapte begge sine kamper søndag.

(©NTB)