reklame for smiaa
Menu
Jo Inge Berget ga Malmö en drømmestart i europaligakvalifiseringen. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix

Berget scoret etter 23 sekunder da Malmö avanserte

Jo Inge Berget scoret etter bare 23 sekunder da Malmö fikk en fin start på kvalifiseringen til europaligaen med 2-0 over polske Crocavia.

Av NTB | 27.08.2020 21:23:01

Sport: – En kanonstart. Vi ville gå ut hard tog vise at de hadde kommet til Malmö, men det er ikke alltid man får en sånn start. Det var deilig, sa Berget til Viaplay.

Malmö har nådd gruppespill i Europa i fire av de siste sesks sesongene, men fikk hard motstand i den polske cupmesteren i første kvalifiseringsrunde i år. Planen om å gå rett i angrep viste seg imidlertid å være helt rett.

For det tok bare 23 sekunder før Berget kriget inn 1-0. Rett etter hvile satte Isaac Kiese Thelin inn 2-0 som avgjorde kampen.

– Kvalifiserer man seg fra Polen, er man et bra lag. Det vet vi. Jeg synes vi spiller en god kamp uten å skinne, sa Berget.

Marius Lundemo og Apoel Nikosia trengte ekstraomganger mot Giljani fra Kosovo. Der nettet Giorgos Merkis og Dieumerci Ndongala og avansementet gikk i orden med 2-0-seier på bortebane. Lundemo spilte hele kampen på Apoels midtbane.

(©NTB)

Flere nyheter: