Menu
Malmö og Jo Inge Berget møter Vikingur i første runde av mesterligakvalifiseringen foran neste sesong. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB

Berget hyller Malmös Europa-suksess: – Vi vet hva som kreves

Malmö har vært det svenske flaggskipet i europeiske turneringer det siste tiåret. Overfor Expressen hyller Jo Inge Berget suksessen til de lyseblå.

Av NTB | 05.07.2022 14:01:18

Sport: Berget har vært i Malmö siden starten av 2015, foruten et opphold i MLS i 2018. I løpet av perioden i den svenske storklubben har Berget vært med på stor suksess i Europa.

– Vi har vært og er fortsatt det beste laget, men jeg håper at flere svenske klubber skal klare det samme. Vi trenger det på grunn av rankingen, sier Berget til svenske Expressen i forkant av mesterligakvalifiseringen foran kommende sesong.

I tillegg til Malmö skal AIK, Djurgården og Elfsborg forsøke å kvalifisere seg til Europa denne sommeren. De tre sistnevnte kan havne i conferenceligaen.

I fjor gjenskapte Malmö bragden fra 2014, og tok seg til gruppespillet i mesterligaen. Tirsdag møter Berget og fjorårets Allsvenskan-vinner islandske Vikingur i første runde av kvalifiseringen for et nytt mesterliga-eventyr.

– Det er en mulighet til å vise seg på den aller beste scenen. Vi har vært med så mange ganger nå at vi vet hva som kreves, fortsetter Berget om suksessen i Europa.

(©NTB)

Flere nyheter: