Menu
Jo Inge Bergets Malmö forsterker med en tidligere toppscorer i Allsvenskan. Foto: Fredrik Sandberg / TT / NTB

Berget får ny spisskollega i Malmö

Malmö forsterker laget med spissen Mohamed Buya Turay fra Sierra Leone. Han kommer fra den kinesiske klubben Henan Jianye og har signert en kontrakt ut 2025.

Av NTB | 22.07.2022 13:20:55

Sport: 27-åringen ble toppscorer i Allsvenskan i 2019. Da bidro han sterkt til at Djurgården knep ligatittelen foran nesa på Malmö. Nå blir spissen lagkamerat med Jo Inge Berget i Skåne-klubben.

Det bekrefter Malmö på sitt nettsted fredag.

– Det føles bra å ha skrevet under for Malmö, som er en storklubb i Sverige. Jeg ser fram til å treffe supporterne og at vi feirer suksess sammen i framtiden, sier Turay.

Malmö er regjerende seriemester i Sverige og ligger på 5.-plass i Allsvenskan denne sesongen. Opp til serieleder Häcken er det fire poeng, og laget til Per-Mathias Høgmo har i tillegg én kamp mindre spilt.

Buya Turay kan også bidra i Malmös kamp om å kvalifisere seg til mesterligaen. Laget tapte overraskende 0-1 i det første oppgjøret av 2. kvalifiseringsrunde borte mot Zalgiris i Litauen.

Dersom Malmö tar seg videre fra returoppgjøret neste uke, kan klubben møte Bodø/Glimt i 3. kvalrunde. Glimt røk også på et 0-1-tap borte i første kamp mot nordirske Linfield.

(©NTB)