reklame for Sheiken Bowling
Menu
Sander Berge var god i den omgangen Sheffield United fikk spilt i den første treningskampen før sesongstart. Her i en Premier League-kamp i sommer. Foto: Rui Vieira, Pool via AP / NTB scanpix

Berge herjet i avbrutt treningskamp

Sander Berge var i slag for Sheffield United i tirsdagens treningskamp mot Dundee United, som på grunn av dårlig vær i Skottland varte bare en omgang.

Av NTB | 25.08.2020 19:08:05

Sport: Nordmannen var involvert i det meste gjestene skapte i sin første treningskamp før den nye sesongen, inkludert kampens eneste mål som ble satt inn av lagkaptein Billy Sharp på keeperreturen etter Berges skudd i det 42. minutt.

Allerede etter fem minutter stormet Berge inn i feltet og ble stoppet på ulovlig vis. Sharp fintet ut keeper, men sendte straffesparket i stolpen.

Litt senere måtte vertenes keeper ta fram en god beinparade for å nekte Berge scoring.

Sharp satte 1-0-målet i tomt bur etter at keeper ga retur på et Berge-skudd. Kraftig regnvær som førte til overvann på banen gjorde at man nøyde seg med en omgang.

– Førstevalgene skulle få 60 minutter og reservene en halvtime, så vi er litt skuffet, men innstillingen var veldig god i den omgangen vi fikk spille, sa manager Chris Wilder i et intervju på klubbens nettsted.

– Sander har kommet raskt i gang i sesongoppkjøringen, slo Wilder fast.

(©NTB)

Flere nyheter: