reklame for Utvik Autoservice
Menu
Sander Berge (t.v.) fortviler etter tapet mot Serbia etter semifinalen i EM-omspillet fotball Norge og Serbia på Ullevaal stadion. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Berge etter EM-farvel: – Nesten litt paralysert

Sander Berge var en nedbrutt mann etter at EM-omspillet sluknet for Norge i regnet på Ullevaal. Serbia vant fullt fortjent 2-1 etter ekstraomganger.

Av NTB | 09.10.2020 00:22:57

Sport: Serberne får omspillsfinalen hjemme mot Skottland i november. Der blir Serbia storfavoritt.

– Vi blir nesten litt paralysert når de har to-tre 100-prosentsjanser i starten. Dette er veldig skuffende. Vi var ikke offensive. Det må vi være på Ullevaal, sa Berge.

Norge må utsette mesterskapscomebacket ytterlige. EM i 2000 er hittil siste gang et norsk lag var med. Nå blir 2022-VM, med en svært tøff kvalifisering i vente, neste mål.

Lazio-stjernen Sergej Milinkovic-Savic scoret begge målene for gjestene. Det siste, etter 102 minutter, var en oppvisning i teknikk og ballfølelse. Før det hadde Mathias Normann utlignet til 1-1 i sluttfasen av ordinær tid.

Serbia kunne fort ha vunnet klarere. Keeper Rune Almenning Jarstein hadde flere gode redninger, og en gang gikk ballen i innsiden av stolpen bak ham.

Norge spiller to hjemmekamper i Uefas nasjonsliga de kommende dagene. Motstandere er Romania og Nord-Irland.

(©NTB)

Flere nyheter: