Menu
Karim Benzema gratuleres av Marcelo etter å ha scoret i 3-0-seieren over Cádiz som sendte Real Madrid til tabelltopp iallfall i et døgn. Foto: Jose Breton, AP / NTB

Benzema sendte Real Madrid til topps

Med to mål og en assist sendte Karim Benzema et hardt prøvet Real Madrid til topps på tabellen i La Liga da Cádiz ble slått 3-0 på bortebane onsdag.

Av NTB | 22.04.2021 00:19:13

Sport: Førsteplassen varer trolig bare til Atlético Madrid møter Huesca torsdag, men det var en opptur for klubben å få toppe tabellen igjen. Benzema scoret det første og siste målet og noterte assist på Alvaro Odriozolas 2-0-mål.

Onsdag sto Real Madrid og klubbens president Florentino Pérez alene igjen med superligaplaner etter at alle de seks engelske klubbene, de tre italienske og byrival Atlético trakk seg, mens Barcelona overlot avgjørelsen til sine medlemmer – noe som i praksis betyr å trekke seg.

Samme dag kom beskjeden om at Federico Valverde har testet positivt på koronaviruset. Han skulle vært med mot Cádiz, men er i stedet satt i isolasjon.

Trener Zinédine Zidane måtte allerede unnvære sju spillere på grunn av skade, utelukkelse og koronasmitte. Lagkaptein Sergio Ramos testet nylig positivt på viruset.

Valverdes positive test gjør at han trolig er uaktuell til første semifinale mot Chelsea i mesterligaen.

Real Madrid har like mange poeng som Atlético Madrid og er tre foran Sevilla, som slo Levante 1-0. Barcelona er fem poeng bak, men med to kamper mindre spilt.

(©NTB)

Flere nyheter: