Menu
Karim Benzema er enormt viktig for Real Madrid. Foto: Angel Fernandez / AP / NTB

Benzema og Real Madrid vendte til sterk borteseier

Sevilla overrasket Real Madrid og ledet 2-0 til pause, men serielederen i Spania kjempet i havn 3-2 og seier på overtid.

Av NTB | 17.04.2022 23:04:33

Sport: Nok en gang var stjernespissen Karim Benzema mannen som sikret seieren for storlaget fra Madrid. Franskmannen var kjølig og hamret inn 3-2-målet minuttet på overtid til vill jubel blant lagkamerater og bortefans.

Benzema har skutt Real Madrid til sterke seirer i mesterligaen den siste tiden, og søndag sikret han langt på vei klubbens 35. seriegull. Real har 15 poengs luke til serietoer Barcelona med henholdsvis seks og åtte kamper igjen å spille.

Sevilla kunne ha overnattet på 2.-plassen med poeng, og det så lenge veldig bra ut. To scoringer i løpet av fire minutter midt i første omgang gjorde at de lå foran 2-0 til pause.

Real Madrid brukte ikke mange minutter av annenomgangen på å starte sin snuoperasjon. Rodrygo reduserte i et fint angrep av bortelaget etter 49 minutter.

Senere var gjestene var frustrerte etter å ha fått et mål annullert for en billig hands. Den frustrasjonen førte imidlertid til en angrepsbølge der innbytter Nacho Fernández scoret med sitt første spark på ballen etter 82 minutter.

Madrid-laget jaget kraftig etter et ledermål og lyktes til slutt. Benzema viste spissferdigheter som få andre og fikset tre nye poeng.

(©NTB)

Flere nyheter: