Menu
To mål fra Karim Benzema bidro sterkt til at Real Madrid vant 4-1 over Alaves i serieåpningen i La Liga. Foto: Alvaro Barrientos / AP / NTB

Benzema-mål ga Real Madrid seieren i sesongåpningen

Real Madrid sikret 4-1-seieren over Alaves med mål fra Karim Benzema, Vinicius og Nacho Fernandez, men det tok tid før storlaget kom i gang.

Av NTB | 15.08.2021 01:22:26

Sport: Laget fra Madrid sesongåpnet borte mot Alaves, og seieren plasserer Real Madrid øverst på tabellen i La Liga med kun halvparten av førsterundekampene spilt.

Det var først i andre omgang at kampen våknet til liv. I det 48. minutt sørget den franske angriperen Karim Benzema for 1-0 til Real Madrid.

Dermed var det hull på byllen, og åtte minutter senere var forsvarsspilleren Nacho Fernandez frampå og økte ledelsen til 2-0.

Seks minutter senere var det igjen Benzemas tur. Franskmannen sørget for 3-0, og det så ut til at laget fra den spanske hovedstaden skulle styre inn til en kontrollert seier.

Hjemmelaget gjorde det derimot en smule spennende for tilskuerne da Joselu reduserte til 1-3 kort tid etter Real Madrids scoring. Men Alaves fikk ikke gjort alvor av comebacktruslene, og resten av kampen hadde Real Madrid kontroll.

På overtid sørget brasilianeren Junior Vinicius for det fjerde målet til Real Madrid.

(©NTB)

Flere nyheter: