Menu
Karim Benzema jubler for scoring i Real Madrids 3-1-seier over Athletic Bilbao. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB

Benzema ble igjen Real Madrid-helt

Karim Benzema har kviknet skikkelig til. I løpet av det siste kvarteret ble han matchvinner med to scoringer i Real Madrids 3-1-seier over Athletic Bilbao.

Av NTB | 16.12.2020 00:23:04

Sport: Franskmannen har vært kritisert og ofte blitt stemplet som utdatert i Real Madrid, men den siste uken har Benzema vært gull verdt for de liljehvite.

Det var 32-åringens to hodemål som ga storklubben 2-0 over Borussia Mönchengladbach og avansement i mesterligaen, og tirsdag slo han til igjen.

I det 74. minutt nikket han inn Dani Carvajals innlegg forbi Athletic Bilbaos keeper. Spissveteranen har scoret fire av sine sju siste mål med hodet.

På overtid trygget Benzema seieren da han styrte inn 3-1 etter å ha fått ballen fra Luka Modric.

Real Madrid spilte med en mann mer i store deler av kampen. Gjestene fikk Raúl García utvist for to gule kort allerede etter 13 minutter. Likevel så Athletic Bilbao ut til å gå til pause med 0-0, men en suser fra Toni Kross ga vertene ledelsen på overtid i 1. omgang.

Bortelaget var ikke helt ufarlige med ti mann, og i det 52. minutt utlignet Ander Capa på en retur. Stillingen holdt seg helt til Benzema igjen viste fram sitt eminente hodespill.

Med seieren klatret Real Madrid opp til tredjeplassen. Martin Ødegaards lag er à poeng med serieleder Real Sociedad og byrival Atlético Madrid, men sistnevnte har to kamper mindre spilt. Tettrioen står alle 26 poeng.

(©NTB)

Flere nyheter: