fbpx
Menu
ARKIVBILDE: Stortinget

Bente Thorsen tar ikke gjenvalg

Fylkesleder Bente Thorsen i Rogaland FrP har varslet valgkomiteen om at hun ikke ønsker gjenvalg.

Av Egil M Solberg | 03.12.2019 07:41:18

Politikk: 61-åringen går av på årsmøtet i mars.

– Jeg har varslet valgkomiteen at jeg ikke ønsker gjenvalg. Det var ikke meningen at jeg skulle være en fylkesleder i lang tid da jeg overtok for to år siden, og nå som vi går inn i et mellomvalgsår er det passende for nye krefter å overta, sier Thorsen i en pressemelding.

Thorsen ble fylkesleder februar 2018.

– Jeg har trivdes godt i rollen, men ønsker å prioritere tiden min litt annerledes. Jeg etterlater meg nå et veldrevet lag med mye aktivitet og mange medlemmer, i et av FrPs største fylker, og tenker jeg kan gi meg med god samvittighet, sier Thorsen.

Lokallagene har fått frist til 15. desember med å komme med innspill til ny fylkesleder.

– Jeg tipper vi uansett ikke har hørt det siste fra henne, sier leder av valgkomiteen, Roy Steffensen.

Han regner med at de vil ha klar innstilling på ny leder i januar. Det vil være i god tid før fylkesårsmøtet på Sola mellom 6. og 8. mars neste år.

Flere nyheter: