Menu
Belgias utenriksminister Hadja Lahbib med OneLove-armbind i animert diskusjon med Fifa-president Gianni Infantino på tribunen i Al Rayyan, der hun var for å se Belgia møte Canada. Foto: Natacha Pisarenko, AP / NTB

Belgias utenriksminister med OneLove-armbind i diskusjon med Infantino

Belgias utenriksminister Hadja Lahbib ble onsdag fotografert på tribunen i Qatar med OneLove-armbind og i animert diskusjon med Fifa-president Gianni Infantino.

Av NTB | 23.11.2022 21:36:53

Sport: Lahbib var kledd i belgisk landslagsdrakt og supporterskjerf. I tillegg bar hun OneLove-armbindet Fifa nekter lagenes kapteiner å bruke i kamp.

Egentlig skulle Lahbib reise til Qatar bare dersom Belgia tok seg til semifinale, men hun er på plass allerede fra lagets første gruppekamp. Til belgiske medier har hun uttalt at det er for å støtte arbeidet for menneskerettigheter.

– Jeg vil reise med et klart og tydelig budskap om arbeidsforhold og menneskerettigheter, spesielt kvinners og LHBT+-personers rettigheter, sa hun.

Avisen Het Laatste Niews la ut en rekke bilder av Lahbib i diskusjon med Infantino, der de tydelig er alt annet enn enige.

(©NTB)

Flere nyheter: